Bliv klogere (på vin) end din trælse onkel

Vin Tue

- en introduktion til klassisk og vild vin

Vin er grundlæggende meget simpelt. Det er gæret druesaft. Men det er også meget komplekst, hvis man virkelig vil forstå produktionen af det. Denne aften prøver vi at gå et spadestik dybere end de amarone-sandheder, som din trælse onkel kommer med til konfirmationer og julefrokoster. Det gør vi bl.a. ved at smage en række forskellige vine: fra klassiske franske til vilde georgiske. Og en dansk. Og så gennemgår vi bl.a.:

- Vinplantens anatomi
- Hvordan laver man vin (rød, hvid, orange og mousserende)?
- Hvad er forskellen på konventionel vin, økologisk vin og naturvin?
- Hvordan får man vin til at smage godt?
- Hvordan smager man på vin?

Underviser er Tue Bach Petersen, stifter af vinimportfirmaet og vinbutikken Volatil, medejer af Restaurant Lago og tidligere vinskribent på Information og i Euroman. I dag laver han cider (og lidt vin) og underviser bl.a. på Hotel- & Restaurantskolen i København.
Prisen er inkl. vin, og der vil efter foredraget være mulighed for at købe de smagte vine (og Tues cider)

Undervisningssted

Prematopia
Køgevej 15B
4653 Karise
Loen

Praktisk information

Hold nr:
424800
Første møde:
28.11.24 kl. 19:00
Mødegange:
1
Lektioner:
1

Pris

Almen
DKK 295,00
  • Torsdag 28.11.24 kl. 19:00 - 21:00

    Sted: Prematopia
    Køgevej 15B

    Lokale: Loen

Tue Bach

Tue Bach

Underviser er Tue Bach Petersen, stifter af vinimportfirmaet og vinbutikken Volatil, medejer af Restaurant Lago og tidligere vinskribent på Information og i Euroman. I dag laver han cider (og lidt vin) og underviser bl.a. på Hotel- & Restaurantskolen i København. Læs mere om Tue på www.tuebach.dk